Over mij

Als je altijd probeert om normaal te zijn,
weet je nooit hoe bijzonder je bent

– Maya Angelou

Van muurbloempje naar 'Ik ken jou van Insta'.

Jij bent goed in wat jij doet… 

En jij hebt een missie. Jij wilt graag anderen helpen met jouw kennis. En je weet dat dat een stuk makkelijk gaat, als jij je laat zien. Maar dat is nog niet zo makkelijk. Helemaal wanneer je meer introvert dan extravert bent.

Zo ben ik ook! Vaak is mij in mijn vorige banen verteld dat ik heel goed werk deed, maar dat ik moest zorgen dat ik meer zichtbaar werd, bij bijvoorbeeld het management. Ik wilde wel dat ze wisten wat ik deed en wat ze aan mij hadden, maar had absoluut geen idee hoe ik dat zou moeten doen, zonder te veranderen in iemand anders.

Ik wilde ook niet op Facebook en zeker niet op Instagram te vinden zijn. Ik wilde helemaal niet vindbaar zijn.
Social media was ver buiten mijn comfortzone, en online zichtbaarheid vond ik maar eng. 

Toen ik in februari 2020 eventmanager werd bij JobOn, leerde ik mezelf meer te laten zien en een maand later, na een masterclass ben ik zelfs video’s gaan maken.

Tijdens de eerste lockdown was ik gewend aan online zichtbaar zijn en vond ik het niet mee zo erg. In die tijd heb ik verschillende ondernemers geholpen met online zichtbaar worden en hun offline coachings en trainingen online te gaan geven. En zo is The O Factor ontstaan.

facebook online zichtbaar

Ik ga NIET met mijn hoofd op Facebook! Dat riep ik op een avond, zo'n twee jaar geleden tijdens een gezellige avond met lekker eten en kaartspelletjes, toen een van mijn vriendinnen voorstelde het moment te vereeuwigen en op Facebook te zetten. En nu heb ik spijt dat ik er niet op sta. Of toch wel...?

En nu? Nu hebben de meeste van mijn klanten mij leren kennen via social media. En ik heb daar geen koude sales voor hoeven doen, ze vonden mij!
En dat is heel fijn als introvert persoon om niet op de barricade te hoeven, om je bedrijf bekend te maken.

Je kunt online heel goed jezelf zijn.

En dat gun ik jou ook. Het is mijn missie meer introverte ondernemers zichtbaar te maken online. Zodat de klanten die bij je passen jou vinden, in plaats van andersom. Daar help ik je graag bij.

 

Dat doe ik door het geven van trainingen en advies, maar ik deel ook graag veel gratis tips met je:

Zijn we nog geen connecties op social media? Voeg me dan snel even toe
Ik heb Danielle leren kennen als een dame die weet wat ze wil, ervoor gaat en alles aanpakt om zichzelf te blijven ontwikkelen. Ze maakt duidelijke keuzes en houdt zich aan de afspraken die ze met iemand maakt. Ze is goed zichtbaar, deelt veel kennis en ik weet zeker dat zij een aanvulling is voor andere ondernemers. Ik beveel haar van harte aan.
Mirelle Petit
Eigenaar Welles Office & Academy
Je bent echt een heerlijke vrouw waar je meteen een warm ontvangst krijgt. Introvert dat ken ik ook. Ook al lijkt dat op mijn insta niet zo 😉 mooi dat je een fb groep bent begonnen.
Hyang Stegers Qi
Hyang Stegers
Spice Up Your Qi
Ik zou niet weten wat ik zonder je zou moeten.. echt een partner in crime met te gekke ideeën en super geniale oplossingen.
Nicole Jongerius Just Niek
Nicole Jongerius
Just Niek personal brain training

Meer over mij

 • Geboren in de jaren 80
 • Sterrenbeeld = Vissen
 • Moeder van 2 (2009&2013)
 • HBO Eventmanagement
 • HBO Bedrijfskundig management
 • Social Media Marketing
 • High heels lover
 • Ik wil graag een Volvo XC90
 • En een Kawasaki Ninja 300
 • Bachata & Salsafeestjes
 • Hardstyle 
 • Als het heel warm is buiten, vind je mij binnen.
Danielle Vrolijk contact

Neem gerust even contact met mij op  Wat wil je doorgeven?